DE VERVAARDIGINGSco. VAN GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS, LTD.

VOOR UW BESTE KEUS

STEUN ECHTE " KINGA“

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Van goede kwaliteit Toyota-Radiator voor verkoop
Van goede kwaliteit Toyota-Radiator voor verkoop
Wij zijn cliënten van Kinga meer dan 6 jaar geweest. Hun radiatorproduct is tweede aan niets, zeer professionele zaken. Een zeer vriendschappelijk team, met uitzonderlijke klantenzorg, zouden wij niet denken aan het gaan naar iedereen anders voor elk van onze productbehoeften. „Vergeet naar men zegt de rest wanneer u reeds het Beste“ hebt. Wij zouden hoogst Kinga adviseren.

—— M. Anand van Koeweit

KINGA het is een professionele fabrikant, goede kwaliteits、 de goede dienst en een gooprijs! Ik geef opdracht tot een 20ft container dit keer. Ik zal tot met Kinga opnieuw opdracht geven.

—— M.bilaal bhana

Het is een prettige ervaring om met KINGA.They samen te werken wordt snel-gereageerd en aanbiedt goede en stabiel-kwaliteitsproducten. Ik moet enkel mijn schip nu wachten.

—— M. Henri Torbey van de V.S.

Zij zijn zeer professioneel en hebben de grote dienst. Dank voor hun het steunen voor mijn dringende orde. Het VVO-pakket is mooi met goede kwaliteit.

—— M. John Brown van Doubai

Jesuis heureux DE faire une affaire DE radiateur avec Kinga à nouveau. Je commande fois van 48 voet cette. Se van La plupart DE leurs produits verkoopt très bien.

—— Guy Mollet DE Parijs

Ik ben online Chatten Nu

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.
Kingafabriek KINGA-Radiatorproductieafdeling KINGA-Condensatorproductieafdeling Het Testende centrum van KINGA KINGA-Buisproductieafdeling stempelen workshop Het Centrum van de vormverwerking spuitgieten workshop Bedrijfpakhuis & het Verschepen Gebied

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KINGA
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 30000000-33000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

KINGA-Fabrieksreis

 

Opgericht in 2003, gelegen in Economische de Ontwikkelingsstreek van Guangzhou Conghua, van de de Delenindustrie van Guangzhou Kinga behandelt Auto de Vervaardigingsco., Ltd een vloeroppervlak van 86.000 vierkante meters.

 

8001.jpg

 

De Productieworkshop van de aluminiumtank

 

Uitgerust met een gehele reeks van professionele productielijn voor het de radiator koelsysteem van de voertuigmotor, vervaardigt de workshop over2000 divers van aluminiumradiators voor verschillende types van voertuigen en techniekmachines.

8002.jpg

 

De Workshop van de condensatorproductie

 

Uitgerust met een gehele reeks van professionele productielijn voor het voertuiga/c koelsysteem, de workshopvervaardiging divers van aluminiumcondensatoren voor verschillende types van voertuigen en techniekmachines.

 

03.jpg

 

Laboratorium (Onderzoek en Ontwikkelingscentrum)

 

KINGA heeft opstelling zijn eigen laboratorium met professioneel testmateriaal. Het laboratorium voert tests uit die maar niet omvatten die tot zoute neveltest worden beperkt, verzegelende prestatietest, trillingstest aangaande de producten de de productprestaties en kwaliteit onophoudelijk te verbeteren en te perfectioneren.

 

De afdeling van KINGA R&D wijdt zich in zich het ontwikkelen en het vernieuwen de nieuwe producten die aan de markteisen antwoorden.

 

04.jpg

 

De Productielijn van de radiatorbuis

 

Met de geavanceerde automatische gelaste pijpproductielijn met hoge frekwentie, kunnen de buizen van diverse grootte hier met inbegrip van breedten van 16mm, 18mm, 22mm, 26mm en 32mm worden verwerkt.

 

Alle productieprocedures, met inbegrip van het materiële voeden, de helft het vormen, het lassen, het vormen, het ontdekken en het snijden worden gedaan automatisch in de productielijn. De dagelijkse productiecapaciteit kan tot 4 ton bereiken.

 

Ondertussen, worden een strikte kwaliteitscontrole en de test van de uitbarstingsdruk toegepast om de kwaliteit van de geproduceerde buizen te waarborgen.

 

05.jpg

 

Stempelende Workshop

 

Uitgerust met bijna 30 machines om verwerking, met inbegrip van stempelmachines, hydraulische persen, scherpe scharen en anderen te stempelen, kan de workshop uitrekkende het stempelen delen, grote het stempelen delen en fijne het stempelen delen, enz. veroorzaken.

 

06.jpg

 

Het Centrum van de vormverwerking

 

Het verwerkingscentrum neemt in de productie van metaal het stempelen matrijzen, injectievormen, de vormen van het matrijzenafgietsel en inrichtingen in dienst.

 

Het heeft 3 CNC verticale machinaal bewerkende die centra en meer dan 40 divers van machines en materiaal voor de verwerking van de vormen met inbegrip van computergongen, malenmachine, malende machines, draadsnijmachines, EDM en het malen van tuimelschakelaars, etc… worden geëist. Een perfect CAD/CAM systeem van de netwerkintegratie is opgebouwd voor proces het ontwerpen en de vormverwerking, die het 2D en 3D CAD ontwerp van de vormen realiseerden.

 

07.jpg

 

Injectie het Vormen Workshop

 

De injectie het vormen workshop spuit etc. de plastic autodelen, zoals voor en achterbeschermingsbars in, traliewerk, binnenlandse delen, automobielverlichtings plastic delen. De workshop is uitgerust met diverse types van injectiemachines die van 80T tot 2000T gaan en geschikt voor injectie verschillende types van techniekplastieken, zoals PC, PMMA, PA, PE, pvc, ABS, ZOALS, pp, etc….

 

08.jpg

 

Bedrijfpakhuis & het Verschepen Gebied

 

Uw wachttijd zal aan het minimum met de snelle dienst van KINGA worden verkort.

 

De sleutel is dat wij het de Doorgang van VNA Smalle het Rekken Systeem, een belangrijk stuk van de snelle ontwikkeling van het moderne logistieksysteem, in onze pakhuizen gebruiken, dat door zijn voordelen om de bergruimte, de arbeidsintensiteit en de achterstand te verminderen wordt gekenmerkt, eliminerend de fouten, verbeterend het automatiseringsniveau en beheer die van het pakhuis, de efficiency van de logistiek en de bedrijf sociale efficiency etc. het verbeteren.

 

Wij waarborgen u de juiste materiële opslag, de kortste voorbereiding en de voldoende veiligheidsvoorraad. Aldus, wordt u verzekerd van het ontvangen van een volledige inzameling van de autodelen in kortst levert tijd.

 

09.jpg

 

Contactgegevens
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Rachel Xu

Tel.: 86-20-87815083

Fax: 86-20-87819013

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)