DE VERVAARDIGINGSco. VAN GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS, LTD.

VOOR UW BESTE KEUS

STEUN ECHTE " KINGA“

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Toyota-Radiator voor verkoop
Van goede kwaliteit Toyota-Radiator voor verkoop
Wij zijn cliënten van Kinga meer dan 6 jaar geweest. Hun radiatorproduct is tweede aan niets, zeer professionele zaken. Een zeer vriendschappelijk team, met uitzonderlijke klantenzorg, zouden wij niet denken aan het gaan naar iedereen anders voor elk van onze productbehoeften. „Vergeet naar men zegt de rest wanneer u reeds het Beste“ hebt. Wij zouden hoogst Kinga adviseren.

—— M. Anand van Koeweit

KINGA het is een professionele fabrikant, goede kwaliteits、 de goede dienst en een gooprijs! Ik geef opdracht tot een 20ft container dit keer. Ik zal tot met Kinga opnieuw opdracht geven.

—— M.bilaal bhana

Het is een prettige ervaring om met KINGA.They samen te werken wordt snel-gereageerd en aanbiedt goede en stabiel-kwaliteitsproducten. Ik moet enkel mijn schip nu wachten.

—— M. Henri Torbey van de V.S.

Zij zijn zeer professioneel en hebben de grote dienst. Dank voor hun het steunen voor mijn dringende orde. Het VVO-pakket is mooi met goede kwaliteit.

—— M. John Brown van Doubai

Jesuis heureux DE faire une affaire DE radiateur avec Kinga à nouveau. Je commande fois van 48 voet cette. Se van La plupart DE leurs produits verkoopt très bien.

—— Guy Mollet DE Parijs

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD. GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.
Condenser Workshop
Radiator Workshop
Injection Molded Parts Department
Stempelende Delenproductieafdeling
pijp die machine maken

Condenser Workshop

Aluminum auto condenser workshop

Radiator Workshop

Can produce more than 2,000 various products for aluminum radiator used by different types of vehicles.

Injection Molded Parts Department

Can inject PC, PMMA, PA, PE, PVE, ABS, AS, PP and other engineering plastics.

Stempelende Delenproductieafdeling

Wij veroorzaken de het stempelen delen door ons.

pijp die machine maken

De pijp wordt gemaakt door ons.

 • lopende band

  Opgericht in 2003, gelegen in Economische de Ontwikkelingsstreek van Guangzhou Conghua, van de de Delenindustrie van Guangzhou Kinga behandelt Auto de Vervaardigingsco., Ltd een vloeroppervlak van 86.000 vierkante meters.

   

  8001.jpg

   

  De Productieworkshop van de aluminiumtank

   

  Uitgerust met een gehele reeks van professionele productielijn voor het de radiator koelsysteem van de voertuigmotor, vervaardigt de workshop over2000 divers van aluminiumradiators voor verschillende types van voertuigen en techniekmachines.

  8002.jpg

   

  De Workshop van de condensatorproductie

   

  Uitgerust met een gehele reeks van professionele productielijn voor het voertuiga/c koelsysteem, de workshopvervaardiging divers van aluminiumcondensatoren voor verschillende types van voertuigen en techniekmachines.

   

  03.jpg

   

  Laboratorium (Onderzoek en Ontwikkelingscentrum)

   

  KINGA heeft opstelling zijn eigen laboratorium met professioneel testmateriaal. Het laboratorium voert tests uit die maar niet omvatten die tot zoute neveltest worden beperkt, verzegelende prestatietest, trillingstest aangaande de producten de de productprestaties en kwaliteit onophoudelijk te verbeteren en te perfectioneren.

   

  De afdeling van KINGA R&D wijdt zich in zich het ontwikkelen en het vernieuwen de nieuwe producten die aan de markteisen antwoorden.

   

  04.jpg

   

  De Productielijn van de radiatorbuis

   

  Met de geavanceerde automatische gelaste pijpproductielijn met hoge frekwentie, kunnen de buizen van diverse grootte hier met inbegrip van breedten van 16mm, 18mm, 22mm, 26mm en 32mm worden verwerkt.

   

  Alle productieprocedures, met inbegrip van het materiële voeden, de helft het vormen, het lassen, het vormen, het ontdekken en het snijden worden gedaan automatisch in de productielijn. De dagelijkse productiecapaciteit kan tot 4 ton bereiken.

   

  Ondertussen, worden een strikte kwaliteitscontrole en de test van de uitbarstingsdruk toegepast om de kwaliteit van de geproduceerde buizen te waarborgen.

   

  05.jpg

   

  Stempelende Workshop

   

  Uitgerust met bijna 30 machines om verwerking, met inbegrip van stempelmachines, hydraulische persen, scherpe scharen en anderen te stempelen, kan de workshop uitrekkende het stempelen delen, grote het stempelen delen en fijne het stempelen delen, enz. veroorzaken.

   

  06.jpg

   

  Het Centrum van de vormverwerking

   

  Het verwerkingscentrum neemt in de productie van metaal het stempelen matrijzen, injectievormen, de vormen van het matrijzenafgietsel en inrichtingen in dienst.

   

  Het heeft 3 CNC verticale machinaal bewerkende die centra en meer dan 40 divers van machines en materiaal voor de verwerking van de vormen met inbegrip van computergongen, malenmachine, malende machines, draadsnijmachines, EDM en het malen van tuimelschakelaars, etc… worden geëist. Een perfect CAD/CAM systeem van de netwerkintegratie is opgebouwd voor proces het ontwerpen en de vormverwerking, die het 2D en 3D CAD ontwerp van de vormen realiseerden.

   

  07.jpg

   

  Injectie het Vormen Workshop

   

  De injectie het vormen workshop spuit etc. de plastic autodelen, zoals voor en achterbeschermingsbars in, traliewerk, binnenlandse delen, automobielverlichtings plastic delen. De workshop is uitgerust met diverse types van injectiemachines die van 80T tot 2000T gaan en geschikt voor injectie verschillende types van techniekplastieken, zoals PC, PMMA, PA, PE, pvc, ABS, ZOALS, pp, etc….

   

  08.jpg

   

  Bedrijfpakhuis & het Verschepen Gebied

   

  Uw wachttijd zal aan het minimum met de snelle dienst van KINGA worden verkort.

   

  De sleutel is dat wij het de Doorgang van VNA Smalle het Rekken Systeem, een belangrijk stuk van de snelle ontwikkeling van het moderne logistieksysteem, in onze pakhuizen gebruiken, dat door zijn voordelen om de bergruimte, de arbeidsintensiteit en de achterstand te verminderen wordt gekenmerkt, eliminerend de fouten, verbeterend het automatiseringsniveau en beheer die van het pakhuis, de efficiency van de logistiek en de bedrijf sociale efficiency etc. het verbeteren.

   

  Wij waarborgen u de juiste materiële opslag, de kortste voorbereiding en de voldoende veiligheidsvoorraad. Aldus, wordt u verzekerd van het ontvangen van een volledige inzameling van de autodelen in kortst levert tijd.

   

  09.jpg

   

   

   

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf verzamelt samen het ontwerp, de benutting, en de productie. Wij kunnen om het even welke steekproef ontwerpen en het maken met hoogte - kwaliteit. Onze producten zijn geschikt voor Japanede, Amerika, en Europese kleine auto's, jeep, oogst en Microbus.and ook wij kunnen ontwerpen en de opbrengst voor grote trucks.quality eerst, de cliënt eerste dienst eerst is ons bedrijf principle.KINGA zal zijn uw beste keus.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

 • R & D

  Gebaseerd op de recentste onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten, worden wij aangepast om meest geavanceerde waaier van precisie-machinaal bewerkte radiators te verstrekken. Onze onderzoekdeskundigen en marktanalisten vergaren kennis over de overwegende marktontwikkelingen en de uitvindingen in technologie. Verder, is ons R&D-personeel altijd scherp naar het zoeken van recentste technieken en leidt ook verschillende experimenten in achtervolging van nieuw product & ontwerpontwikkeling.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

   

  GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Contactgegevens
GUANGZHOU KINGA AUTOPARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Rachel Xu

Tel.: 86-20-87815083

Fax: 86-20-87819013

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)